Werk Privé – resources

Op 23 november organiseert Night Shift een avond waar we in gesprek gaan over de manier waarop we in de culturele sector werk en privé ervaren. In een intergenerationeel gesprek onderzoeken we wat er is veranderd en hopen we natuurlijk wat goeie #lifehacks te delen.

Wil je meer lezen over dit onderwerp?

Cultural Workers Unite is een Rotterdamse collectief dat zich inzet voor onderlinge solidariteit tussen precarious social workers.

Onzekerheid over (de toekomst van) je baan kan voor enorm veel stress zorgen en heeft impact op zowel je privé- als werkleven. Dit artikel van het CBK analyseert de impact van precarious work in de Nederlandse culturele sector.

Dit artikel van de Amerikaanse museumvereniging omschrijft hoe burn-out in de museumwereld kan ontstaan en wat je ertegen kunt doen.

Het Creative Industries Policy and Evidence Centre doet onderzoek naar de impact van de COVID-19 pandemie op het werk in de culturele sector.

Een kritische blik op het fenomeen quiet quitting en de ongeschreven verwachting altijd meer te doen dan waar je eigenlijk voor betaald krijgt.

Sowieso een tip! De podcastserie The Wonder House van Sushma Jansari. In deze aflevering gaat ze in gesprek over imposter syndrome en hoe je er vanaf komt.

Heb je meer tips? Laat het ons weten via een DM of een comment op dit artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *