18 augustus 2022 – Night Shift open tot laat

Heeft jullie museum al een avondprogramma? Op sommige plekken zijn dit soort late nights al een succes: Vincent op Vrijdag, Maurits&, Thursday Night Live! En steeds meer musea lijken interesse te hebben in dit concept. Tijdens deze Night Shift delen museumprofessionals met ervaring op dit vlak hun kennis, do’s en don’ts met collega’s die de mogelijkheden aan het verkennen zijn voor hun eigen organisatie.

Deze Night Shift wordt een beetje anders dan je van ons gewend bent. Geen presentaties, maar een open gesprek tussen collega’s. We horen graag wat voor vragen jij hebt over dit onderwerp via dit formulier. Dat helpt ons de avond zo goed mogelijk voor te bereiden. 

Omdat collega’s uit heel Nederland interesse toonden in het onderwerp, is dit een online bijeenkomst. 

Datum: 18 augustus, 20:00-21:30 uur

Waar: OnlineNight Shift organiseert een maandelijkse debatavond voor de culturele sector. Meestal fysiek in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, soms online. De avonden worden georganiseerd door een team van vrijwilligers die zelf in of met de sector werken. Night Shift ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van donaties om kostendekkend te zijn.