Couple Drinking in a Tavern Garden, Jacob Matham, 1619 - 1623

Night Shift x Drinking About Museums

Een virtuele Night Shift avond, met meer borrel en minder sprekers dan gebruikelijk, voor museum/cultuur professionals in Nederland.

Night Shift is een debat- en inspiratie-avond die doorgaans elke derde donderdag van de maand wordt georganiseerd in Rotterdam voor mensen die in/met/voor musea (willen) werken. Nu we niet fysiek samen kunnen komen willen we je toch je maandelijkse dosis Night Shift bieden. Online deze keer.

We kunnen wel wat inspiratie en collegialiteit gebruiken, maar we merken dat ons hoofd eigenlijk te vol zit voor debat en pittige gesprekken. Daarom deze maand een ‘Night Shift light’ met meer borrel, hopelijk veel goede gesprekken, maar zonder sprekers.

We nodigen je uit om in gesprek te gaan met collega’s, elkaar (weer) even te zien, nieuwe mensen te ontmoeten en een kans om te vragen: “Hoe doen jullie dit?” Iedereen is welkom! Je hoeft geen verhaal of vraag te hebben. Je hoeft ook nog niemand te kennen, we hopen juist dat je ook wat nieuwe mensen ontmoet. Nodig een collega uit, of kom alleen. Huisdieren zijn ook van harte welkom.

Meld je aan voor dit event en je krijgt een linkje naar de online plek waar we elkaar zullen treffen. We gebruiken Zoom. Heb je dat nog niet eerder gebruikt? Dan raden we je aan iets eerder aan te schuiven, zodat je het allemaal even uit kunt vogelen zonder dat je de helft mist.

We beginnen om 20:30 uur deze keer, zodat je eerst even uit kunt puffen van de dag, wat kan eten, en/of de kinderen in bed kunt stoppen.

We hopen je te zien op 16 april. Ook als je in Maastricht woont, of Groningen en Rotterdam altijd net iets te ver is. Dat is dan weer het voordeel van online.

Comments Off on Night Shift x Drinking About Museums