Dobbelen reisspel

  1. Ios Gokkasten Roulette Spellen Zonder Te Downloaden 2023: Dit symbool betekent dat bij het stoppen van de sleuf op rollen 2, 3 of 4, het uitzet om alle 3 kolomposities te vullen, waardoor maximaal 3 extra rondes behouden blijven.
  2. Online Gokkasten Spelletjes - Deze factor is cruciaal bij het kiezen van een nieuwe online casino, evenals.
  3. Verdubbel Online Gokkasten: De jersey is zwart met traditionele Knicks oranje en blauwe kleuren erop geweven.

Bingo miljoenenjacht gratis

Online Gokautomaten Internetkaartspel 2023
Het potentieel is niet onthutsend, maar heel aangenaam voor casual spelers en newbies.
Roulette Kaarten Nl Nederland Gratis
Op mijn zoektocht naar Yeti-gerelateerde kennis heb ik het geluid geleerd van de roep die de vermeende hominide maakt wanneer hij in nood is, zoals de lokale bevolking in Nepal in de afgelopen eeuw zei.
Er zijn ook tafelspellen en kaartspellen zoals Blackjack, Jacks or Better (video poker) en Roulette, evenals speciale spellen zoals Royal Derby en Dragon Fortune.

Makkelijke gokspellen

Speelautomaten Vergelijkbaar Met Roulette Met Live Croupier 2023
Als je drie wild cards krijgt tijdens gratis spellen, krijg je een 2x multiplier beloning voor alle gratis spins en 5 of 10 meer spins.
Lijst Met Betrouwbaar Blackjack Zonder Registratie 2023
De eerste groep bestaat uit degenen die niet veel geven om promotionele aanbiedingen en zijn alleen geïnteresseerd in het spelen van de games.
Legaal Gratis Roulette Spellen Zonder Registratie

16 januari 2020 – Waar sta jij?

Museumwerk in een gepolariseerde samenleving

Deze eerste Night Shift van 2020 willen we tijd maken voor een goed gesprek met elkaar. In een kleinere setting, waarin we allemaal expert zijn en niemand de antwoorden hoeft te hebben. Een moment aan het begin van het jaar om contact te maken met collega’s die met dezelfde vragen worstelen, of juist niet. Even écht naar elkaar luisteren.

‘Het debat’ wordt de laatste jaren vaak op het scherpst van de snede gevoerd. Waar dat debat over gaat, lijkt niet eens meer zoveel uit te maken. Mensen zijn het vaak hevig met elkaar oneens en laten het weten ook. Daarnaast zijn het populisme en rechts-extremisme in heel Europa aan een opmars begonnen. In de landen om ons heen neemt het verbale en fysieke geweld tegen de ‘ander’ toe.

Te midden van dit kabaal, deze onenigheid en sociale polarisering staat het museum. Door sommigen afgeschilderd als ‘linkse hobby’, terwijl anderen spreken van conservatisme, gebrek aan inclusie. Ook binnen de musea ontstaat een debat. Zijn musea neutrale ontmoetingsplekken, het nieuwe forum? Bieden ze een uitvlucht uit het alledaagse, een plek om op te laden en de dagelijkse sleur te vergeten? Of moeten ze stelling nemen? Is echt iedereen in het museum welkom? En wat betekent dat dan?

Steeds meer instituten reageren op de roep om verandering. Tentoonstellingszalen worden volgehangen met werk van vrouwen, of niet-westerse kunstenaars. De term Gouden Eeuw wordt afgeschaft, of juist niet. Het levert een goed persbericht op en misschien een ‘Twitterstorm’, maar wat verandert er achter de schermen? Wat betekent het om vandaag de dag in, met of voor een museum te werken? En wat zou je misschien wel willen veranderen (of juist niet) terwijl je het gevoel hebt hier geen invloed op te hebben? Kun je alles zeggen tegen je collega’s? Kun je als museummedewerker zijn wie je bent?

De tafel is groot, iedereen is welkom, maar voor deze Night Shift zullen minder kaartjes beschikbaar zijn dan je van ons gewend bent, omdat we denken dat we voor dit gesprek aandacht voor iedereen moeten hebben. Wacht dus niet te lang met boeken.

Wanneer: 16 januari, 19:00-21:00 uur
Waar: Het Nieuwe Instituut, Rotterdam (Room 1)


Praktische noot

Wil je heel graag komen, maar kun je het kaartje écht niet betalen, neem dan contact op met het Night Shift-team door te mailen naar hallo[at]nightshift010.nl.

Comments Off on 16 januari 2020 – Waar sta jij?